נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 09/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנה -

לערבב את הביצים עם 3 כפות מים על מנת ליצור מרקם אוורירי

להכניס את החמאה למחבת ולחכות עד שתימס

להכניס הביצים למחבת החמה

לסדר את הביצים במחבת לאחר כמה דקות בישול, כך שחלק הביצים שהתקשה יהיה במרכז המחבת, ובשוליים יהיו חלקי הביצים שעדיין אינם מבושלים דים

להוסיף במרכז המחבת את שאר המוצרים

לבשל עוד כמה דקות עד שכל הביצים מתקשות ונוצרת חביתה

להגיש בצלחת עם לחם ושאר תוספות שאתם אוהבים

בתיאבון!


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1301.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון