נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל כ-10 דקות את הארטישוק לצנן ולפרוס דק לקלף את השומר לחצות לשניים ולפרוס דק לקלף את הבצלים לחצות לשניים ולפרוס דק להעביר את כל המצרכים לקערה גדולה להוסיף את התבלינים והשמן לערבב היטב ולהגיש למנה עם גבינה להוסיף כ150 גרם מהגבינה חתוכה לקוביות קטנותבתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1314.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון