נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 26/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. להכנת הסירופ, מבשלים יחד את המרכיבים, ללא הליקר, עד שמתקבל סירופ. מסירים מהאש ומוסיפים את הליקר. או מערבבים את היין עם הליקר.
  2. להכנת הקרם, טורפים את החלמונים עם הסוכר במטרפת יד. מוסיפים את הקורנפלור והקמח ומערבבים היטב.
  3. מחממים ריצ'קפה עם הווניל, כמעט עד רתיחה, יוצקים מעט לתערובת החלמונים ומערבבים. מחזירים לסיר ומבשלים תוך בחישה, עד שהקרם מסמיך. מרחיקים את מקל הווניל, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים לפחות חצי שעה במקרר.
  4. מקציפים קצפת ריצ' עם פודינג וניל ומערבבים עם הקרם.
  5. בגביע זכוכית גדול שמים פרוסות עוגה, או בישקוטים, יוצקים מעל מהסירופ, או טובלים ביין הקינוח והליקר. מכסים בקרם וניל ומפזרים מעל פרוסות תות ובננות. חוזרים על השכבות עוד פעמיים. בשכבה העליונה מפזרים רק תותים, הבננות עלולות להשחיר. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים במקרר.
  6. בעזרת כף גדולה מגישים מהטרייפל, לכל הגובה.



 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1322.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון