נכתב על ידי: פזית אסולין Food&More
תאריך: 01/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה

  1. שמים במעבד מזון את כלהחומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.
  2. מחממים תנור ל 180מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית, משאירים במקרר עדשהמלית מוכנה.
  3. מוסיפים גבינה, שמנת,מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים. מוסיפים קמח, אבקת אפייה,מערבבים ולבסוף מוסיפים את הסלמון.
  4. יוצקים את המלית עלהבצק ואופים כ 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

תהנו ובתאבון, פזית אסולין


 
אודות המחבר

פזית אסולין

בעלים של קייטרינג FoodandMore

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים, אוכל ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות,

סדנאות עיצוב עוגות, סדנאות בישול ואפייה וסדנאות שוקולד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1325.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון