נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה להכניס את הלחם והחלב ולהשרות כך כ-10 דקות, לאחר מכן להוסיף את כל המצרכים ולערבב היטב עד אשר כל המצרכים מתמזגים, לצקת את התערובת לתבנית, ממליץ על תבנית חד פעמית של איגליש קייק לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כ-30 עד-35 דקות עד שמתייצב להוציא מהתנור ולצנן כ-30 דקות לפני שפורסים

המתכון מתאים לשתי תבניות

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1335.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון