נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להוסיף לביצה את החרדל והמלח ולערבב היטב, לתבול את הפרגיות בקמח לנער ולהעביר לביצה , לאחר מכן לצפות  בפירורי זהב ,לחמם את השמן במחבת ולטגן עד הזהבה להעביר את הפרגיות על צלחת עם נייר סופג.

ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1340.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון