נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 12/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים מלבד המלח למיקסר וללוש בעזרת וו הלישה, תוך כדי הלישה להוסיף את המלח וללוש עד לקבלת בצק לא דביק, לאחר מכן לחתוך את הבצק ל-4 לרדד כל גוש בצק לעלה דק מאוד, להפוך קערת נרוסטה לפי הגודל הרצוי ולשמן היטב, את הקערה ופני הבצק,לפתוח את העלה על גב הקערה, למרוח בביצה טרופה היטב ולהניח לחצי שעה להתפחה, להכניס לתנור מחומם מראש לחום של -180 מעלות למשך חצי שעה, להוריד את חום התנור ל-150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ-15 דקות להוציא מהתנור ולצנן, רק לאחר שהתקרר היטב להפריד מהקערה.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1362.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון