נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




אופן ההכנה
לאחר שציננו את חזה העוף, חותכים גם את הסלק לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים
מתבלים במיץ לימון, שמן תירס, מלח ופלפל שחור, ומערבבים היטב
מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף
ויוצקים משמן הטיגון
בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1368.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון