נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים למעבד מזון מלבד שמן הזית ולעבד בפולסים ולרסק לא מחית חלקה, להוסיף את שמן הזית ולערבב, להכניס לצנצנת ולמקרר ל-24 שעות ורק אז לאכול, הטעם משתבח לאחר הזמן במקרר.

בהצלחה ובתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1378.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון