נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



בקערה גדולה להכניס את כל המצרכים מלבד המיונז ולעסות את הכרוב עד שנופל לסחוט את הנוזלים היטב, להוסיף את המיונז ולערבב היטב ולהגיש.

בהצלחה ובתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1391.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון