נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכין בקערה תערובת מכל מצרכי המרינדה, לערבב היטב, להכניס את נתח הבשר ולעסות אותו במרינדה, לכסות ולהכניס למקרר לפחות לשעתיים, לאחר מכן להעביר את הבשר לתבנית אפייה ולאפות בחום של 160 מעלות כשעה וחצי, להוציא את התבנית מהתנור לתת לבשר לנוח כ-10 דקות לפרוס ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1394.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון