נכתב על ידי: זיוה
תאריך: 27/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל החומרים היבשים במיקסר במהירות נמוכה למשך דקה להוסיף את כל החומרים הרטובים לא כולל המים כשנוצרת עיסה אחידה מוסיפים את המים בהדרגה. יש לאפות את העוגה רק בתבניות סגורות ( לא בתבנית קפיצית) שופכים את העיסה לתבנית לא משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ 45 דקות   ניתן לשים על העוגה קרם שוקולד


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe140.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון