נכתב על ידי: מרק
תאריך: 27/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בודקים את הדג למליחות. במידה והדג מלוח מדי ניתן להשרות אותו בחלב למשך שעה, או במים לשעתיים. לאחר מכן שוטפים במי ברז ומנגבים. משרים את הפרוסות לחם בחומץ למשך 1/2 שעה. סוחטים את החומץ מהלחם. טוחנים את כל המצרכים במטחנת בשר. מתבלים בפלפל שחור ומערבבים היטב .  


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe141.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון