נכתב על ידי: מלכה ריכנשטיין
תאריך: 02/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש לפרק כרובית לפרחים קטנים (בגודל ביס), להשרות בכלי גדול עם מים למשך שעתיים, לסנו מהמים ולהניח על מגש אפיה
לפזר על פרחי הכרובית מלח גרוס, אבקת שום גרוס, לזלוף שמן זית.
לאפות בתנור בחום 200-220 מעלות כחצי שעה עד השחמה
בתיאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1413.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון