נכתב על ידי: תום גילת
תאריך: 09/03/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים את כוס הסוכר ושופכים לסיר, לאחר מכן מוסיפים את הקקאו, את הקפה, את החלב ואת היין.

לאחר שכל המרכיבים (מהשורה למעלה!!!) בתוך הסיר פותחים אש קטנה בגז ושמים עליה את הסיר, ומערבים את המרכיבים.

לאחר שהשוקולד מבעבע מכבים את האש ומוסיפים את החמאה ומחכים שהיא תימס, באותו הזמן לוקחים את שני השרוולי הביסקוויטים ושופכים אותם לתוך שקית את השקית עוטפים בעוד שתי שקיות וקושרים את השקיות (כל אחת בנפרד), לאחר ששמים את הבסקוויטים בשקיות שמים אותם הרצפה (בתוך השקיות!!!) וקופצים עליהם עד שהם נשברים לחתיכות קטנות.

לאחר שהחמאה נמסה והביסקוויטים נשברו, מוציאים את הבסקוויטים השבורים מהשקיות ומוסיפים אותם לשוקולד.

לאחר מכן לוקחים נייר אפיה ושמים את העיסה על אמצע הנייר לאחר מכן לוקחים את שני צדדי הנייר וסוגרים על העיסה, את שני הצדדים הפתוחים מגלגלים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1427.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון