נכתב על ידי: נעה ויזל
תאריך: 27/04/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחתוך את הפיתות באמצע ככה שיבצר 10 עיגולים דקים

לשים 1/2 כף רסק עגבניות על הפיתה

לשים 1 או 2 פרוסות גבינה על הפיתה

לשים כף קטשופ על הגבינה ולמרוח

לשים זיתים /תירס/ פטריות לפי הטעם
ולשים בתנור לחמש דקות או טיפה יותר


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1436.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון