נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 21/06/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • מחממים תנור לחום גבוה (175 מעלות). משמנים תבנית אינגליש קייק ומניחים בבסיסה נייר אפייה.
  • לעוגה: מערבבים בקערה בינונית קמח, אבקת אפייה 3/4 כוס סוכר ומלח. בקערה נפרדת מקציפים יחד ביצים, קצפת ריצ', תמצית וניל וחמאה מומסת. מוסיפים אל קערת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את קוביות הבננה וממשיכים לערבב. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים בטמפרטורת החדר.
  • לסירופ: מחממים בסיר קטן סוכר ורום עד להמסה ומסירים מהלהבה.
  • מערבבים בקערה את הפירות עם סוכר וניל.

  •  
    אודות המחבר
    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1441.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון