נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 21/06/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • להכנת הבצק, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי כ-3 מ"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, רק עד ששני הבצקים הזהיבו. אפשר להחליף בביסקוויטים מרוסקים.
  • להכנת שכבת הגבינה, טורפים את הגבינה עם הסוכר, התבלינים והפודינג.
  • ממיסים את הג'לטין במים ומחממים 20 שניות במיקרוגל. מערבבים ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  • מקציפים בנפרד את השמנת להקצפה של ריצ' ומקפלים עם תערובת הגבינה. שוטחים על הבסיס האפוי. מצננים כשעה במקרר. מפוררים מעל את הבצק האפוי או מפזרים את הביסקוויטים. שומרים במקרר עד שהעוגה מתייצבת.

  •  
    אודות המחבר
    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1445.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון