נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 09/10/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • מרפדים תבנית אפייה בגודל 25x35 ס"מ בנייר אפייה, מרססים במעט ספריי שמן בטעם חמאה.
  • מערבבים את האגוזים עם הקקאו.
  • מקציפים היטב את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
  • מקציפים בנפרד את החלמונים עם הסוכר הנותר והווניל ומקפלים עם החלבונים המוקצפים ותערובת האגוזים והקקאו. שוטחים בתבנית.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהעוגה נסוגה מעט מהדפנות. מוציאים מהתנור, מוציאים מהתבנית, מגלגלים עם הנייר ומצננים.
  • להכנת המילוי, מקציפים קצפת ריצ' עם הפודינג ומורחים לאורך העוגה, מפזרים מעל את הדובדבנים. בעזרת הנייר מגלגלים לגלילה, תוך הרחקת הנייר.
  • מורחים את העוגה בממרח נוטלה ומגלגלים באגוזי קליפורניה קצוצים. מניחים את הגלילה על מגש מוארך כשהתפר כלפי מטה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר או מקפיאים. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.

  •  
    אודות המחבר
    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1460.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון