נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 09/10/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • בקערת המיקסר מערבבים את הביצים עם הסוכר, ריצ'קפה, החמאה והווניל. מוסיפים את הקמח בכמה פעמים ומערבבים בקצרה. מוסיפים את קוביות האננס ואת האגוזים ומערבבים מעט.
  • משמנים תבניות מאפינס בספריי שמן בטעם חמאה וממלאים בתערובת, עד שלושת רבעי הגובה.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מוציאים מהתנור, ממתינים 3-2 דקות ומעבירים לרשת. מתאים להגיש כשעדיין חמים. אפשר לצנן, להקפיא ולחמם מעט במיקרוגל.

  •  
    אודות המחבר
    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1463.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון