נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 07/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש לטגן את החביתה על מחבת כבדה, ולהוסיף את הפטריות ואת התבלינים

על הגפטה יש למרוח גבינה ולהניח את החביתה החמה

על החביתה יש להניח את הירקות

ולהנות...

 


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe149.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון