נכתב על ידי: נועם
תאריך: 27/03/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפרידים את האגוזים מהקליפה הקשה ומוצאים את הגרעינים מהתמרים ומפרידים את גרגירי הרימון, אחר-כך טוחנים את כל המרכיבים  במטחנת בשר -למי שאין אפשר במעבד מזון, חוץ מהיין והמיץ ענבים (כדי שלא ידבק במכונה), ובסוף מוסיפים את היין והמיץ הענבים. לשמירה על הטריות אפשר להקפיא נשמר מצויין במקפיא. בתאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1491.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון