נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 22/10/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:
מגרדים על פומפייה את הגבינות הקשות. מטגנים את השום, מוסיפים קמח ומטגנים 2דקה. לאחר מכן מוסיפים את החלב, היין, מלח, פלפל, ומבשלים הכול יחד. לקראת סיום מגרדים את הגבינות על פומפייה ומערבבים.
כאשר מבשלים את הפסטה משאירים אותה מעט קשה ומוסיפים אותה לרוטב הגבינות שהכנו, ומבשלים את שהפסטה לרכות הרצויה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1503.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון