נכתב על ידי: עידו מור
תאריך: 22/12/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


· מחממים בסיר מים רותחים מוסיפים את הנודלס למשך 4 דקות ומסננים.

· מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב,

· מנמיכים את האש ומוסיפים את קוביות החזה כ-5 דקות מוסיפים קצת תבלינים, פפריקה, פלפל שחור, מלח, ומעט אגוז מוסקט.

· מגבהים את האש ומוסיפים את כל הירקות חתוכות לרצועות,

· מערבבים היטב וסוגרים את הסיר למשך 15 דקות עד שהירקות מבושלים אבל לא עד הסוף.

ב-ת-א-ב-ו-ן!!!


 
אודות המחבר

מתכון למאפה טעים-http://www.sugat.com/?CategoryID=440

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1510.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון