נכתב על ידי: חוויה בטעמים
תאריך: 28/01/2014
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למרינדה:
לערבב את השמן זית עם כל המרכיבים

הבשר עצמו:

לנקות את הטלה מעודף שומן ולעסות את הנתח במרינדה על מנת שיספוג את הטעמים של של המרינדה

מומלץ להשרות את הבשר לפחות ל-24 שעות

לחמם את התנור ל-200 מעלות להניח את הספריבס במגש ולהכניס לתנור ל-20 דקות

ולאחר 20 דקות להוריד את חום התנור ל-145 מעלות ולהשאיר בתנור לעוד כשעה וחצי


 
אודות המחבר

חוויה בטעמים מספקת שירותי קייטרינג כבר למעלה מ - 25 שנה.
שירותי החברה כוללים מגוון שירותי קייטרינג כגון אסאדו, בשרים כשרים, גורמה והכל מותאם אישי לפי צרכי הלקוח ולפי האירוע. בנוסף החברה גם מפיקה חתונות ואירועים בטבע לפי דרישת הלקוח ומסייעת להפוך את האירוע שלו לבלתי נשכח.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1511.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון