נכתב על ידי: מרק
תאריך: 09/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים שמן במחבת ומטגנים את הגזר כ-2 דקות. מוסיפים את הבצל  ומטגנים עד הזהבה. מוצאים מהמחבת לקערה. מטגנים את הפטריות במחבת כ-10 דקות. מעברים לקערה עם גזר ובצל. מוסיפים את שום הכתוש  והמלח ומערבבים היטב. מגישים קר.        שדרוג:      ניתן לערבב עם מיונז או שמנת.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe152.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון