נכתב על ידי: דני לייש
תאריך: 30/03/2021
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

ממסים את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

מערבלים עם מיקסר את הסוכר והמלח במשך 6 דקות במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת שתפחה.

מוסיפים את השוקולד שהמסנו ומערבלים עד שהתערובת מתאחדת.

מורדים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח,החלב ואבקת האפיה.

לארח מכן י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1538.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון