נכתב על ידי: מופלטה חמה
תאריך: 13/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת מופלטה קלה מאוד להכנה! פשוט מאוד לוקחים את כל המרכיבים ולשים אותם יחד לבלילה אחת. בצק מופלטה צריך להיות בעל מרקם רך ואם הוא נדבק יש להוסיך לו כמה כפות שמן. את בצק המופלטה מחלקים לחתיכות קטנות מגללים ביד ומותחים לצורה של פיתה בעזרת הידיים לכל הכיוונים. מניחים על תבנית משומנת היטב. מחממים מחבת עם שמן עמוק אליו זורקים כל פעם פרוסה אחר פרוסה של  מופלטה. את פרוסות המופלטה שמים אחד על גבי השניה בערמה ומגישים חם עם המון דבש מעל...ולמי שלא מפחד מהכולסטרול מומלץ להמיס מעל חמאה איכותית. חג שמח!!  


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe155.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון