נכתב על ידי: דיויד שילד כהן
תאריך: 15/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה.

לוקחים תבנית גדולה ומסדרים בה את העוף חתוך ובצורה מסודרת.
על העוף ובצורה שווה אנחנו מפזרים את המלח והפלפל.
בשלב השני בכלי נפרד אנחנו מערבבים את התפוזים והמים.
שופכים את התפוזים לתבנית, חשוב במיוחד שהעוף יספוג כמה שיותר מהמיץ.
בשלב השלישי אנחנו מכניסים את המשמשים הצימוקים והשזיפים לתבנית ומסדרים אותם בצורה מסודרת ושווה
זאת על מנת שהעוף יספוג את כול הטעמים בצורה שווה וטובה.
מכניסים את התבנית לתנור חם על חום בינוני לפחות לשעה.

זהו, בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe157.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון