נכתב על ידי: טלי חלפון
תאריך: 15/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


עוגת תפוחים אופן הכנה:

לוקחי ם 3 ביצים וכוס ורבע סוכר ומקציפים.
מוסיפים מרגרינה ותוך כדי הערבוב מוסיפים לסרוגין חבילת קמח תופח וכוס חלב.
אפשר במקום החלב גם מיץ או לבן או שוקו כול אחד לפי מה שהוא אוהב.
מרסקים תפוח וחצי או יותר ומערביב הכול ביחד.( אפשר גם פרי אחר עם רוצים).
על ניר אפייה משומן, פורסים תפוחים משמשים ודובדבניםועל זה יוצקים את העיסה.
אופים ב- 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהעוגה מוכנה.
אחרי האפייה הופכים את העוגה.
אוכלים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe161.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון