נכתב על ידי: קורס קונדיטוריה - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 19/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להמיס על בן מארי ( סיר עם מים ועליו עוד סיר שלא נוגע במים)להמיס שוקולד ומחמאהלהוסיף בהדרגה קמח ואבקת אפיה להוסיף חלמוניםלהקציף חלבונים במטרפה ידנית עם סוכרולהוסיף בהדרגה לתערובת אם התערובת סמיכה אפשר להוסיף 1/2 כוס נוזלים קולה/ תפוזים/מיםלשמן כוסות היטב למלא כ2/3 (זה תופח) להכניס לתנור חם ! בברכה איציק - שף פרטי


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=291&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe168.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון