נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 05/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. בקערה עמוקה מערבבים את הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה
2. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד
3.מטבלים את התערובת במלח, פלפל , מרק עוף ואגוז מוסקט
4.משמנים תבנית מרובעת בשמן זית ויוצקים את תוכן את התערובת לתוך התבנית
5.מעל התערובת מפזרים פירורי גבינה צהובה
6.מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות
7. ממתינים עד לקבלת צבע זהוב

- את הגבינות ניתן להחליף לגבינות האהובלות עליכם

חג שמחח


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe188.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון