נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


באופן כללי הכנת המרינדה מאוד פשוטה. יש להערבב את כל המרכיבים ולערבבם. לאחר מכן יש לסדר את העוף בתבנית המיועדת. לאחר מכן יש לצקת מעליו את המרינדה. אפשר להשרות את המרינדה למשך שעה או שעתיים, במידה ותרצו אפשר גם להשרות למשך כל הלילה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe19.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון