נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  לחמם תנור לחום בינוני (170 מעלות). לערבב את כל החומרים.  לזרות 1 כף שקדים מרוסקים בבסיס כל תבנית. לצקת מעל את תערובת הגבינה עד 3/4 הגובה . לאפות בין 35 - 50  (תלוי בתנור שלכם) דקות או עד שמזהיב והעוגה נשברת באמצע. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים עוד כ 10 דקות.  

 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe201.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון