נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם תנור ל*180 . להקציף חמאה עם סוכר לתערובת אחידה. להוסיף הביצים ולהמשיך לערבב. להוסיף את הקמח לסירוגין עם השמנת ויוגורט. לערבב סוכר חום + קינמון + צימוקים. לשמן קמעא תבנית קוגלהוף, לשפוך חלק מהתערובת לתבנית, מעל את תערובת הסוכר, לערבב עם מזלג ומעל את החלק השני של תערובת העוגה. אפשר לערבב שוב או לא. לאפות כ- 50 - 60 דקות. תלוי בתנור שלכם.להוציא התבנית, לחכות כ 10-15 דקות, להפוך על צלחת עוגה ולפזר מלמעלה אבקת סוכר. תכינו ת`אצבעות.    

 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe202.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון