נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך קערה להכניס ביצים וחלב ולערבב. בצלחת שטוחה לערבב קמח, קמח תירס, מלח ופלפל.   לחמם שמן במחבת עמוקה.   לטבול את פרוסות העגבניה בתערובת הקמח, לנער עודפי קמח, לטבול בתערובת הביצה ושוב בתערובת הקמח.   לטגן את פרוסות העגבניה בשמן החם כ 2 דקות מכל צד.   להניח על נייר סופג.     למרוח את פרוסות הלחם במיונז. להניח עלי חסה, פרוסות חזה אווז ומעל להניח את פרוסות העגבניה המטוגנת.

 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe203.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון