נכתב על ידי: צפורה בראבי
תאריך: 20/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים את הלחם במים עד שיתרכך.

מסננים ומוסיפים ביצה או יותר לפי הצורך.

מתבלים במעט מלח ואם רוצים גם מעט פלפל.

יוצרים קציצות ומטגנים.

כשזה חם – זה טעים ונחטף.

אם נשאר, אפשר להקפיא ולהוציא מידי פעם, לחמם ולהגיש.

 הגשה:

פשוט להגיש חם או קר.

אפשר להגיש לילדים עם קטשופ, או עם גבינות..

ואפשר לשים כמה קציצות בחמין של שבת...

גיוונים שונים לקציצות:

- את הקציצות אפשר לשדרג מבחינת הערך התזונתי ע"י הוספת סובין, שבבי סויה מושרים, או דגנים אחרים. אולי פחות טעים, אבל יותר מזין.

- קציצות לחם ירוקות - אפשר להוסיף פטרוזיליה, כוסברה או ירקות עליים אחרים. זה צבעוני וטעים.

- קציצות לחם מתוקות - להוסיף לחומרים מעט סוכר ואפשר גם וניל, לטגן ולפזר מעל הקציצות אבקת סוכר.

בודאי אפשר למצוא עוד רעיונות לתוספות ולגיוון...

בהצלחה!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe208.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון