נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מתכון נחמד וקליל אשר אינו מצריך קניות מיוחדות חותכים את הבצל ובמקביל מתחילים לטגן שמן על המחבת. לאחר מכן מוסיפים את הבצל אל השמן ומטגנים. לאחר מכן פורסים את הפלפלים לחתיכות ומכניסים אותם גם למחבת. לאחר מכן אפשר להתחיל לחתוך את העגבניות לחתיכות קטנות. לאחר שהפלפלים כבר איבדו את הנוזל, אפשר להוסיף את העגבניות למחבת לאחר מכן אפשר להוסיף מלח ולפלפל. את הביצים אפשר להתחיל לשבור ולהכניס לתוך גומות בתוך התבשיל. לאחר מכן יש לשים מכסה לכמה דקות ולהגיש.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe21.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון