נכתב על ידי: מירה
תאריך: 21/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להמיס מרגרינה להוסיף שמן ומים להבליע את השמרים והקמח ללוש היטב לבצק רך ונעים

לעשות צורת מקל ארוך מגולגל ליצור צורת עיגול לטבול בביצה ואחר כך בשומשום

לאפות עד שמזהיב

 

בהצלחה


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל  ולאפות כל מיני סגנונות ואתם מוזמנים לנסות גם כן

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe210.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון