נכתב על ידי: מירה
תאריך: 24/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להרטיב את הבסקויטים להניחם על תבנית מרופדת בניר כסף לסדר עד שהתבנית מתמלאה שכבה של בסקויטים

מעל להקציף את השמנת מתוקה והפודינג והגבינה ותמצית הוניל לשים מעל עוד שכבה של בסקויטים ושוב שכבה של גבינה

מעל להמיס שוקולד 150 שוקולוד מריר

50 מרגרינה

4 כפות סוכר

ומעט רום

 


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל  ולאפות כל מיני סגנונות ואתם מוזמנים לנסות גם כן

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe217.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון