נכתב על ידי: קורס קונדיטוריה - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 08/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות, בעזרת מיקסר או מערבל מעבדים את הסוכר, החמאה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה וממשיכים לערבל.
מנמיחים את מהירות המערבל ומוסיפים קמח מנופה, אבקת סודה, קקאו ואת המלח וממשיכים לערבל כ-3 דקות עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר קבלת הבצק מוסיפים את השוקולד צ'יפס מערבבים מעט ויוצקים כדורים קטנים מן התערובת.

את הכדורים מניחים במרחק אחד מן השני (העוגיות יתנפחו במהלך האפייה) על מגש עם נייר אפייה למניעת הדבקות ואופים 12 דקות בחום 190 מעלות.

לחכות שיתקרר מעט ולאכול בהנאה

את זה למדתי בקורס קונדיטוריה שעשיתי לא מזמן במכללת השף


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=291&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe220.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון