נכתב על ידי: מאור
תאריך: 09/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קודם כל צריך לקחת מחבת ולשים עליו שמן אני הייתי ממליץ מסוג קנולה
וככה נותנים לזה להתחמם בערך חצי דקה ואז מפזרים חצי כפית סוכר לטעם מתוק על המחבת
אחר - כך לוקחים לחם לבן ושמים על המחבת ואם מרית יש להפוך את הלחם מצד לצד
אם אתם רוצים טעם של פנקייק ואני לא צוחק שימו אם יש סירופ מייפל או סירופ שוקולד זה ייתן את הטעם הנפלא של הפנקייק
אבל אם אתם רוצים טעם מתוק רענן כזה אתם יכולים למרוח על הלחם המטוגן מעט שוקולד באיזה
טעם שאתם אוהבים אז רק להגיש והקינוח המפנק מוכן


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe222.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון