נכתב על ידי: עורכת דין דנה תדמור
תאריך: 26/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה: מטגנים את החמאה  בסיר ומאדים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות.  מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים ליטר מים רותחים ממשיכים בבישול עד לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 20 דקות לאחר רתיחה מוסיפים את התבלינים ואת השמנת המתוקה, תוך כדי ערבוב בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe232.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון