נכתב על ידי: שירה הראל
תאריך: 12/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 אופן ההכנה:

1.על משטח העבודה ממליחים ומפלפלים את חזה העוף.
2.חותחים את התמרים לאורכם. 
3.חותכים את הגבינת עיזים לרצועות, וממלאים כל תמר באצבע גבינה.
4.מסדרים את עלי המרווה בשורה במרכזו של נתח העוף.
5.על כל נתח, מסדרים שלושה תמרים ממולאים בגבינה
6.יוצרים מהעוף הממולא בתמרים ממולאים והמרווה רולדה מוארכת . אם יש צורך מחזרים את הרולדה בקיסמים כדי שלא תיפתח
7.במחבת מחממים את השמן . כשהשמן מגיע לרתיחה, מטגנים את הגלילות הממולאות עד להזהבה.(בערך 10 דקות טיגון) 8בסכין חדה  פורסים את גלילות העוף לטבעות , ומסדרים אותן על הצלחות. מגישים מיד, אפשר לצד סלט  

צפו למחמאות ותהנו... 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe243.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון