נכתב על ידי: קייטרינג תמרים
תאריך: 20/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לרכך את העגבניות  עם מים רותחים או בבישול בלהבה נמוכה

להעביר את העגבניותלקוצץ ירקות(מגימיקס)

להוסיף את הגוזי מלך קצת שמן זית

להוסיף את עשבי התיבול

להוסיף במתינות את השמן,עד שמתקבלת צורת מחית רכה

להוסיף מלח ,פלפל

 

 


 
אודות המחבר

ראובן גד, קייטרינג תמרים - קייטרינג כשר לאירועים פרטיים או עסקיים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe250.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון