נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 25/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:


מניחים את החצילים על רשת על הכיריים ומעליה את החצילים.
קולים כל אחד מהחצילים כ 3-4 דקות מכל צד עד להשחמה.
מסירים מהאש, מצננים מעט ומקלפים לחלוטין עד שלא יישארו חתיכות קליפה.
מרסקים היטב את התוכן בעזרת מזלג ומוסיפים את הלימון, מיונז, שום כתוש ומלח.

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe254.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון