נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 25/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל בשמן עמוק עד להזהבה ומוסיפים את הבשר.
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים עוד מספר דקות. מוסיפים לסיר אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט, פלפל שחור, פפריקה, עלי הרוזמרין ואת העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד כ30 דקות על להבה בינונית

מבשלים את הספגטי  במי מלח, ומסננים לאחר שהספגטי הופך לרך.

את הבולונז מגישים על הספגטי. ניתן להוסיף פירורי פרמזן לטעם מושלם

תהנו.. :)


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe255.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון