נכתב על ידי: טלי חלפון
תאריך: 26/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים מראש את התנור מראש לחום  של כ 160 מעלות.
בקערה מערבבים 4 חלמונים, הדבש, השמן, הקפה, הברנדי\הוויסקי, כוס סוכר, והתבלינים, עד לקבלת בלילה סמיכה. מנפים מעל הקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה . מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
בקערת מיקסר מקציפים 4 חלבונים. מוסיפים תוך כדי ערבוב את ½ כוס הסוכר הנותרת עד לקבלת קצף יציב ואחיד. מקפלים את הקצף בעזרת מרית בתנועות עדינות לתוך תערובת הבצק. יוצקים לתבנית משומנת היטב, ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 160 מעלות כשעה. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe256.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון