נכתב על ידי: לימור לפיד
תאריך: 26/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בתבנית גדולה מניחים את העוף,
את הבצלים, תפוחי האדמה, ותפוחי העץ חותכים לחתיכות גסות ומניחים כבסיס לעוף. 

את שאר המרכיבים מרכזים בקערה עמוקה ולאחר שהופכים לתערובת אחידה יוצקים על התבנית עם העוף.

מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפ' של כ220 מעלות

תתכוננו למחמאות.. חג שמח

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe258.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון