נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בצל בשמן ומוסיפים אבקת מרק . מוסיפים את הביצים, קמח , והגבינות ובוחשים היטב . מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם . מוזגים את הבלילה הסמיכה לתבנית מרובעת  ומקררים במשך כחצי שעה על שהבלילה מגיעה לטפרטורת החדר ואופים בתבנית משומנת במשך כ 45 דקות עד קבלת צבע זהוב.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe26.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון